G.P Trädgård & Träd

Hej igen allesammans och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg! Jag hoppas att er vecka har varit bra så här långt och att ni dessutom mår toppen. Det gör i varje fall jag. I vilket fall som helst så hade jag tänkt att jag här idag skulle ta och skriva lite kort om det här med trädgårdsskötsel här i Täby där jag befinner mig samt ett företag vid namn G.P Trädgård & Träd. Många av er vet ju kanske redan att min blogg egentligen är lite inriktad på smycken och att jag själv faktiskt tillverkar smycken, men när jag skrev att jag var ute i trädgården och jobbade på mina smycken samt la ut en bild på min lilla arbetsbänk där ute så var det många av er som kommenterade att ni skulle vilja veta lite mer om min trädgård och hur jag tar hand om den.

Faktum är att jag är oerhört dålig på att ta hand om min egen trädgård och har därför valt att vända mig till just då G.P Trädgård & Träd för att få den hjälp som jag känner att jag behöver när det kommer till att hålla den prydlig och fin. Jag tycker verkligen att det är hur bra som helst med tanke på att jag, som sagt, inte är speciellt kunnig när det kommer till hur man sköter om en trädgård på bästa sätt, men också för att jag inte känner att jag varken har tiden eller energin. Dock så är det ju viktigt för mig att det är prydligt och fint eftersom att jag ofta sitter där ute och jobbar och jag njuter ju även av att faktiskt ha min egna trädgård. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera G.P Trädgård & Träd till er alla som är intresserade av att anlita någon för att få hjälp med just trädgårdsskötsel i Täby eller någonstans i dess omnejd.