Silver Ladys bröllopsblogg

Smekmånad på Maldiverna

När du har piffat dig, blivit ditt snyggaste jag till bröllopet. När du har gått hand i hand med din partner fram till vigselförrättaren. När du sagt ja. När hen sagt ja. När ni dansat er första dans som gifta. När ni skurit tårta. Lyssnat på tal. Gråtit lyckotårar. Skrattat tillsammans. Gått och lagt er tillsammans. Sovit er första natt tillsammans som gifta. Vad är det dags för då? Oja, det är dags för smekmånaden.

Men vart ska man åka? Att åka på smekmånad är väldigt vanligt och många brukar planera den ordentligt så att det bara är att åka när bröllopet är över. Många väljer att åka i 2-4 veckor och det är inte ovanligt att man åker ganska långt bort. Dagens tips för dig som planerar en bröllopsresa, är att åka till Maldiverna. Expressen skriver:sailboat sunset

Tänk att säga ja till varandra på en palmkantad strand med gräddvit sand. Många åker till Maldiverna på sitt livs mest romantiska resa. Andra kommer för att uppleva livet under vattenytan.

Vidare kan man läsa om bland annat ett par som gifte sig på flygplatsen för att sedan njuta av smekmånaden på Maldiverna. De valde Maldiverna för att de ville resa till en paradisisk ö med vit sant, bungalow och all inclusive. Under resan har de snorklat och tränat, sett på sköldpaddor och hajar. De är mer än nöjda.

20-25000 kronor för all inclusive

Om du vill resa till Maldiverna är det lättast om du väljer ett av de större resebolagen (Ving, Apollo eller Fritidsresor). En resa på 10 dagar kostar mellan 20 och 25 000 kronor. Du kan resa till Maldiverna året om, men minst regn och klarast vatten får du från januari till april.