Silver Ladys bröllopsblogg

Skönhetsknep inför bröllopet

Alla drömmer vi om att se helt perfekta ut på vårt bröllop när vi gifter oss med vår älskade, men om man inte tar hand om sig själv ordentligt i god tid innan bröllopsdatumet kan man komma att stå där på bröllopsdagen med en finne i pannan, gula tänder och missfärgade naglar – men det finns sätt att undvika detta.

ansiktsmaskNär det kommer till skönhetsknep som man kan ta till när man vill vara extra vacker på sin bröllopsdag ska man veta att man bör börja med dessa i god tid. Vill man till exempel boosta sin hy med hjälp av aromatiska lyxprodukter från decleor så man på bröllopsdagen strålar av glans och lyster, ska man kanske vara medveten om att en hudvårdsprodukt, eller även hårprodukt, inte får full effekt förrän man använt samma under minst sex veckors tid. Och det är det nog få som tänker på, eller ens vet om – så när det är ett bröllop som stundar kan det vara bra att ta tillvara på alla bra skönhetsknep man kan komma över. Ett tips är till exempel att kika lite i olika mode- och skönhetsmagasin och se vilka produkter som till exempel kändisarna rekommenderar, och då inte i form av en reklamkampanj de är betalda att vara med i. I tidningen Damernas värld har man till exempel listat vilka produkter som 9 stycken kända fotomodeller rekommenderar och varför, såsom att Cara Delevingne föredrar budgetprodukter som kan köpas på vanliga Ica och att svenska Caroline Winberg tycker att baby olja är bästa sättet att få bort sminket på med mera, så det kan vara bra att kolla på.

Enkla skönhetsknep på ett ögonblick

Har man missat att det tar lite tid att få sina skönhetsprodukter att ta effekt kan man känna sig lugn med att veta att det finns skönhetsknep som fungerar bara över natten också. Vill man exempelvis ha fylliga läppar på bröllopsdagen är ett tips från Nyheter24 att gå till sängs med ett tjockt lager läppbalsam på läpparna och på morgonen har man sedan återfuktade och fylliga läppar. Ett annat quick-fix-knep är hur man får pigga och öppna ögon: måla lite vit kajal i ögats nederkant så ser ögonen inte bara piggare ut utan även större. Andra snabba och bra skönhetstips har hittar du i bloggaren Helens video här nedan: