Silver Ladys bröllopsblogg

Dags för bröllopsnatten

Bröllopsnatten närmar sig, och likaså gör fjärilarna i magen. Det är första gången du och din partner ska spendera natten tillsammans som gifta. Och nog för att bröllopet är läskigt, men det här är nog snäppet värre.

Den stora frågan är dock  – vad ska en ha på sig när man sover tillsammans med sin äkta halva för första gången? Vi har några råd och tankar. För det första: romantik. Självklart måste det du väljer att klä dig i osa av romantik, dock ska du komma ihåg att det för det inte behöver vara färgen röd som det handlar om. Vit är mer klassiskt snyggt för bröllopsnatten, och visar på den oskuld som du förlorar (nu är det i och för sig inte så att speciellt många är oskuld på sin bröllopsnatt men ändå). Att välja någonting i spets är inte alls en dum idé, och gärna någonting lite mer utmanande än vad du har på dig när det är vardag. Det är din tur att skina, och göra dig snygg från topp till tå. Passa på att handla in något alldeles speciellt för bröllopsnatten, kanske någonting som denna?

 

Snygg, sexig och i härlig bröllopsstil. Setet är från http://www.snyggunder.se/, en sajt som  har mängder med snygga underkläder och bland annat denna då. Och detta bröllopsset passar bra för alla; från den blyga till den vågade. Du som inte vill visa allt för mycket har bara på dig nattlinne, och du som vill visa lite mer slänger av dig det och glider runt i trosor och strumebandshållare.

Ett piffigt rum

Piffa sedan också till hotellrummet som ni ska sova i med röda rosblad, champagne, levande ljus och skön musik. För att det ska bli lite extra spännande kan ni låta brudtärnan och best man ordna rummet, så blir det en överraskning när ni kommer dit efter ha sagt ja till varandra! Det här blir en natt ni sent kommer att glömma, så njut.